Acest site are suport limitat pentru browserul dvs. Vă recomandăm să treceți la Edge, Chrome, Safari sau Firefox.
Felicitări! Comanda dvs. beneficiază de transport gratuit Transport gratuit la comenzi peste 200 lei

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart 0

Felicitări! Comanda dvs. beneficiază de transport gratuit Încă 200 leiși te bucuri de livrare gratuită.
Nu mai sunt produse disponibile pentru achiziție

Produse
Asociază cu
Este acesta un cadou?
Subtotal Gratuit
TVA Inclus {{ amount }}

O pereche de chiloți, vă rog!

O pereche de chiloți, vă rog!

Dar unde e perechea la perechea de chiloți? Te-ai întrebat cumva?

Nu e ca și când am vorbi de o pereche de șosete sau o pereche de mănuși unde avem 2 articole, așa-i? Cumva dă cu virgulă dacă te gândești, dar trebuie să fie o explicație la faptul că mai toată lumea spune “o pereche de chiloți”, nu-i așa?

Ca să aflăm ce și cum trebuie să ne întoarcem un pic în timp. De fapt totul are legatură cu începuturile. Stai să vezi despre ce este vorba 

Schimbările care au intervenit odată cu trecerea timpului în societate și în stilul de viață al oamenilor au avut impact și în designul lenjeriei intime. Unele detalii au rămas actuale, altele s-au adaptat pe parcurs și altele au dispărut cu totul.

Mai demult, purtatul chiloților nu era ceva lejer, mai degrabă ținea de funcționalitate. Acum e o combinație între funcționalitate și estetică. Ne protejăm intimitatea, ne asigurăm confortul personal fizic, dar și psihic. Fără doar și poate, ai o stare faină când îți place ceea ce porți.

Ceea ce mi se pare super interesant este că primele modele de chiloți erau formați din 2 piese, 2 craci separați, uniți în talie cu ajutorul șireturilor sau nasturilor, de aici și forma uzuală “o pereche de chiloți”. Unii din ei erau prevăzuți și cu o deschizătură în partea din mijloc, considerată igienică și adecvată la momentul respectiv.

Au trecut mii de ani, războaie, tendințele modei au fost în continuă transformare și adaptare la vremurile contemporane, iar expresia “o pereche de chiloți” a rămas de actualitate.

De o transformare estetică a chiloților putem vorbi după Primul Război Mondial. Au apărut rochii și fuste mai scurte, prin urmare chiloții cu deschizătură au fost înlocuiți de un fel de pantalonași scurți.

Și uite așa, odată cu trecerea timpului și până în prezent a apărut o diversitate de chiloți din care putem alege pentru confortul nostru de zi de zi, indiferent că vorbim de model (clasic, tanga, chiloți brazilieni, hipster, boxeri șamd.) sau material (cele mai populare: bumbac, microfibră de tip nailon, polyester, spandex).

Ce contează - poate cel mai mult - este să te simți bine în chiloții tăi – și la propriu, și la figurat. Chilotul tău “pereche” nu te va strânge, nu îți va provoca dureri, mâncărimi sau te miri ce iritații pe piele. Vei ști că e acolo, dar aproape că nu îl vei simți. În felul acesta putem spune că măsurăm confortul.

Nu ne iese din prima cu chiloții pereche, altfel spus se întâmplă de multe ori să fie necesar să facem mai multe încercări ca să găsim ce avem nevoie, ce ni se potrivește, plus că nu e exclus ca preferințele noastre să se schimbe în timp. Fii dispusă să încerci mai multe modele și materiale, iar odată ce ai găsit modelul sau modelele care îți plac, asigură-te că le-ai comandat înainte ca stocul să se epuizeze.

O pereche de chiloți sau mai multe, clasicibrazilienitangapantycu talie înaltăfără cusături sau modelatori, din bumbac sau microfibră găsești aici. Vezi ce e pe gustul tău, ce ți se potrivește și să îi porți cu plăcere!