cover -despre feminitate

Despre feminitate

“Feminitatea nu înseamnă numai ruj, coafuri stilate şi haine la modă. Este împodobirea divină a umanităţii. Îşi găseşte expresia în calităţile tale de a putea iubi, în spiritualitatea ta, în delicateţea, strălucirea, sensibilitatea, creativitatea ta, farmecul tău, graţia, bunătatea, demnitatea şi tăria ta interioară.

James E. Faust

Despre femei și feminitate se vorbește mult. De fapt  bărbații  caută feminitatea la femei la fel  și o apreciază la fel de mult ca și frumusetea.  Pentru majoritatea bărbaților, feminitatea este ca o oază într-un deșert uscat.  Dar, în timp ce frumusețea este ușor de înțeles și nu are nevoie de explicații suplimentare, feminitatea este mai complicată.

Femeile feminine comunică în mod natural  cu bărbații decât femeile care sunt crescute într-o cultură lipsită de roluri de gen definite clar. Mai mult, o femeie feminină este de fapt confortabilă fiind  feminină. Ea vede feminitatea ca pe un bun valoros, care face parte în mod corespunzător din ceea ce este, un bun care este menit să fie sărbătorit și folosit în loc de o datorie care ar trebui să fie redusă și chiar compensată. E bucuroasă că s-a născut o femeie și nu bărbat.

Ce înseamnă cu adevărat să fii o femeie feminină?

Feminitatea   înseamnă să fii  puternică și delicată, feroce și atrăgătoare.

Fiecare femeie are o frumusețe de descoperit.

Femeile sunt creaturi de mare mister, nu probleme care trebuie rezolvate, ci mistere care te îndeamnă să le descoperi.

O femeie plină de milă și de vulnerabilitate este o femeie puternică, frumoasă. Există ceva feroce în inima unei femei.

Feminitatea  este magnifică și frumoasă și necesară. Adevărata feminitate este neprețuită.

In final o să incheiem  așa cum am început, cu un citat:

“Toate femeile sunt frumoase, unele mai mult, altele mai puţin, dar feminitatea prezentă în fiecare dintre ele le face atât de speciale.”
Philippe Forget