cover-cum ne alegem lenjeria

Cum ne alegem lenjeria

Lenjeria este sau poate să fie o pasiune a femeilor. Este legătura senzuală cu corpul ei, ceea ce o face să fie uluitoare în interior și în exterior.

Probabil ca noi femeile când vine vine vorba de lenjerie, ne gândim mult înainte de a face o alegere.

Lenjeria spune multe despre o femeie, în special caracterul ei, gustul și scopul pentru care a ales această piesă particulară.

În varietatea actuală de lenjerie de modă a face o alegere este uneori dificil. Femeile încearcă diferite sutiene și chiloți, comparând și petrecând o zi întreagă într-un magazin pentru a găsi produsul care I se potrivește cel mai bine.

Există femei care își cunosc dimensiunea și nici măcar nu au nevoie să încerce un sutien sau o pereche de chiloți minunați. Dar ori de câte ori veți purta o bluză strâmtă sau una transparentă, este foarte important să verificați topul cu sutienul înainte de a-l cumpăra.

Alegerea lenjeriei corecte este foarte importantă pentru aspectul general. Hainele nu vor arăta bine dacă nu sunt purtate cu o lenjerie potrivită.

Când alegeți lenjeria, imaginați-vă cum se va potrivi corpului dvs, pentru ce ocazii le puteți purta și cu ce haine o să se potrivească.

Găsiți mai jos câteva sfaturi despre cum să îți alegeri lenjeria potrivită și de ce anume trebuie să țineți cont când faceti această alegere.

 1.Alege dimensiunea potrivită a sutienului

Unele dintre noi știu exact dimensiunea pe care o poartă și nici nu mai trebuie să probeze sutienul în magazin. Există însă și varianta în care căutarea sutienului potrvit este o aventură până ajung să descopere mărimea corectă.  Mai ales femeile, cu bust mai mic și cupe mari, se confruntă cu o adevărată catastrofă pentru a găsi sutienul care se potrivește perfect.

În plus, din moment ce femeile se luptă întotdeauna pentru a se menține în formă, dimensiunile lor, în consecință, se schimbă destul de des. Când pierdeți chiar și câteva kilograme, dimensiunea sutienului nu va mai fi aceeași. Deci, este mai bine să încercați mai întâi lenjeria fără să vă bazați pe mărimea achiziționată ultima dată.

Când vine vorba de alegerea unui sutien pentru femeile însărcinate, dragi mămici, niciodată nu le alegeți pe cele fixe. În acest caz, puteți chiar să luați un sutien de dimensiuni mai mari, deoarece sânul dumneavoastră continuă să crească în timpul sarcinii. Pe lângă faptul că odată ce sutienul este strâns, veți simți disconfortul și linia de sutien strânsă va face dificilă respirația.

Pentru restul cazurilor, sutienul ar trebui să  fie perfect, făcându-vă să vă simțiți confortabil. Nu ar trebui să fie larg, nici foarte strâns. Ar trebui să se potrivească, dar totuși vă oferă loc pentru mișcare.

 2. Acordați atenție tipului de sutienului

După ce vă decideți asupra dimensiunii sutienului, este momentul să alegeți tipul de sutienului. Există sutiene diferite: push-up, balconet, sutien cu sârmă, sutien fără sârmă, gen triunghi, bustieră etc

Atunci când luați un sutien push-up luați în considerare dimensiunea bustului. Push-upul este ideal pentru un bust mediu, atunci când există ceea ce trebuie ridicat pentru un aspect mai sexy. În mod normal, fetele cu bustul  mic optează pentru acest tip  de sutien. Dacă ai un bust generos atunci ai nevoie de susținere și siguranță  de la sutienul tau, ai nevoie de  o bretea mai groasă care să nu te taie pe umăr, o cupă subțire care să îți lase pielea să respire, dar care să și contureze sânul frumos.

3. Culoarea lenjeriei

Aici este o chestiune de gust, dar și de necesitate. Unele femei prefer lenjeria alba, poate pentru că se potrivește mai ușor ținutelor. Altele  aleg lenjeria închisă la culoare, negru poate.  Există și o varianta  foarte populară în ultima perioadă, lenjeria nude, potrivită cu sezonul de vară.  Să nu uităm lenjeria cu imprimeu floral, foarte feminin

Variantele de culoare sunt multiple și tin foarte mult de gust și ținută.

 4. Materialul lenjeriei

Materialul este  la fel de importat în alegerea lenjeriei, tocmai pentru că el vine în contact cu pielea dvs. Materialul acesta vă atinge corpul și trebuie să vă gândiți la calitatea bună a lenjeriei, care va permite corpului dumneavoastră să respire. Nu alegeți materiale sintetice pentru uzul zilnic, purtați-le doar din când în când.  Alege materiale de calitate pentru lenjeria ta, satin sau mătase și evident bumbac.

De asemenea, este important să acordați atenție și modului în care păstrați lenjeria, dacă doriți să le aveți o perioadă mai lungă de timp.

Lenjeria este o necesitate, dar in acelasi timp o plăcere.  Iubim lenjeria indiferent de materialul din care este realizată: dantelă, microfibra, satin sau chiar bumbac.  Cu toate acestea, alegerea lenjeriei corecte se poate simți ca o încercare chiar și pentru noi femeile, dar ce nu facem noi pentru  corpul și sufletul nostru?

Cu mult drag,

Piera Lingerie