rsz__mg_2224

8 ore

1 Mai, așteptat și visat, un weekend prelungit și perfect pentru petreceri și relaxare.

1 Mai este Ziua Internațională a Muncii. Reducerea normei orare zilnice de lucru stă la originea semnificației zilei de 1 mai, de sărbătoare internațională a lucrătorilor.   În anul 1872 circa 100 de mii de lucrători din New York, majoritatea din industria construcțiilor, au demonstrat, cerând reducerea timpului de lucru la 8 ore. 

Însa gata cu istoria, suntem totusi un producător de lenjeria intima și costume de baie, dar care știm să apreciem  trecutul și să ne bucurăm acum de  aceste zile libere. Subiectul celor 8  ore de lucru ne preocupă și dorim   să prezentăm de fapt produsul  acestui timp alocat  în cadrul firmei Piera și anume lenjeria/costumul de baie, acest lucru minunat și foarte necesar în garderoba femeilor, dar și  a bărbaților.

Fiincă vine vară. încet, dar vine, o să analizăm costumele de baie. Mergem la mare, la piscina  sau la spa, costumul de baie este  obligatoriu.  Noi am gândit  colectia  costumelor în așa fel încât să   satisfacem gusturile cât mai multor  cliente. Indiferent de mărimea cupei sau a slipului, Piera îti oferă posibilitatea să îți găsesti costumul de baie preferat. Mix&match până ajungi la rezultatul dorit. De  exemplu,  Siberia  este o linie complexă care dispune de sutiene cupă gel, push-up graduat până la sutien cu sârmă. Slipul de  baie  în cazul Siberiei, este disponibil în următoarele  variante : clasic legat pe șold, brazilian, clasic cu talie medie  și clasic cu talie înaltă.  Peste toate acestea avem și diversitatea culorilor, albastru sau roșu.

Să o vedem pe Siberia, imaginile o să vă fie  de ajutor.

Sutien push-up DR105 și slip DS107. 

8Sutien push-up graduat DR106  și slip DS105

 

9Sutien balconet DR107 și slip  DS106

 

10

 

 

 

 

 

 

Sutien cupă preformată DR108 și slip  DS108

11Sutien cu sârmă  DR109 și slip  DS109

 

12

 

După  muncă, vine si distracția.

Have fun!

Cu mult drag,

Piera Lingerie